Home » Vergelijken » Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos

1.649

In Stock
Highlights:

Je bespaart met PowerWash 2.0 water en energie, doordat de wasmachine van bovenaf water over je wasgoed sproeit.TwinDos doseert je wasmiddel automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft.Naast je eigen wasmiddel kan je CapDosing wascapsules gebruiken die stoffen als bijvoorbeeld wol of zijde beschermen.Beschikt niet over een AllWater systeem met een aansluiting voor regenwater.

Info/Kopen

Compare
Categorie:
Beschrijving

Ontdek de Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos, een wasmachine die de lat hoger legt in de wereld van wasserijapparatuur. Dit meesterwerk van Miele combineert vooruitstrevende technologieën om het wasproces niet alleen effectiever maar ook efficiënter te maken.

Innovatieve Technologieën

  1. PowerWash 2.0: De revolutionaire PowerWash 2.0 technologie zorgt ervoor dat water en wasmiddel sneller worden verdeeld, wat resulteert in een grondigere reiniging in een kortere tijd. Hierdoor geniet je van wasresultaten die ongeëvenaard zijn in snelheid en efficiëntie.
  2. TwinDos: Met het TwinDos-systeem wordt het wasmiddel automatisch gedoseerd. Het systeem gebruikt zowel vloeibaar wasmiddel als waspoeder, afhankelijk van de vuilheidsgraad van je kleding, waardoor elke wasbeurt optimaal wordt uitgevoerd.

Geluid & Capaciteit

Dankzij het duurzame en hoogwaardige ontwerp van Miele is de WSI 863 WCS een van de stilste wasmachines op de markt, waardoor je geniet van een rustige omgeving, zelfs tijdens de centrifugeercyclus. Bovendien biedt de wasmachine met zijn capaciteit van 9 kilogram voldoende ruimte voor grotere wasladingen, waardoor het ideaal is voor gezinnen.

Eco & Snelprogramma’s

Milieubewuste gebruikers zullen het Eco-programma waarderen dat is ontworpen om water en energie te besparen zonder in te boeten op de waskwaliteit. Daarnaast biedt de WSI 863 WCS ook snelprogramma’s voor die momenten waarop je in tijdnood bent.

Gebruiksgemak

De intuïtieve gebruikersinterface en het duidelijke display maken de bediening eenvoudig en overzichtelijk. Je kunt eenvoudig de gewenste instellingen kiezen en de voortgang van je wascyclus volgen.

Voordelen:

  • Efficiëntie: Dankzij PowerWash 2.0 en TwinDos technologieën bereikt de machine optimale wasresultaten in minder tijd.
  • Automatische dosering: TwinDos zorgt voor de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke lading.
  • Capaciteit: Een royale trommel van 9 kilogram maakt het geschikt voor grotere huishoudens.
  • Milieuvriendelijk: Het Eco-programma spaart water en energie, waardoor het milieuvriendelijk en kostenbesparend is.

Nadelen:

  • Prijs: De geavanceerde technologieën en het merk Miele komen met een hoger prijskaartje.
  • Grootte: Door zijn capaciteit en functies kan het model meer ruimte innemen dan andere wasmachines.

De Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos heeft 32 wasprogramma’s voor zowel grote als kleine wasbeurten. De automatische dosering van TwinDos wasmiddel zorgt ervoor dat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. Je kleding en beddengoed blijven zo langer als nieuw. Om je eigen wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren, koop je 2 lege Miele navulreservoirs: TwinDos 1 en 2. Of je voegt je wasmiddel handmatig toe. Voor specifieke soorten was, zoals wol of zijde, gebruik je CapDosing. Per wasbeurt voeg je één wascapsule aan de lade toe. Je hebt zo genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Door de koolborstelloze ProfiEco motor heb je tot slot minder last van lawaai. Ook gaat de wasmachine dankzij deze duurzame motor langer mee.

Beoordelingen (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll To Top
Close
Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos
Miele WSI 863 WCS PowerWash 2.0 & TwinDos
1.649 Info/Kopen